About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, December 17, 2010

kaki manusia


cantik tak pic nih?kaki sape paling cantik?hehe...
sangat-sangat suke pic nih...
pic ni di amik ms kat singapore kat kepala singa melion...
bes la jugak g sinapore tu.
bes sebab dapat pegi universal studio kot...hehe..
sangat2 syiokkkk...~~~

Wednesday, December 15, 2010

best memori


ni la gambo pegi singapore.tak sempat nak upload bebanyak....
lagipon tekene penyakit MALAS.huhu...
sila layan gambar solo tu ye..hehe

saya suke mizz nina


ni la pic mizz nina berbaju kurung.
cantikkan?
sebab letak gambo die...sebab die bebaju kurung.hehe
suke die sbb die sporting~~~
motip???

gadis bepayung kuning



sudah lame tidak menulis dalam blog yang dah besawang nih,sekarang dah tiba masa untuk sesi kemas mengemas,sapu menyapu sesawang.haha...ape kene mengene sesawang dengan GADIS BEPAYUNG KUNING?nampak sengal kan gadis itu?dan poyoss...haha..name model tu telah dirahsiakan selepas kontrak berjaya ditandatangan selama 3hari.hehe...
jauh menung c gadis poyos itu...haha..
-TAMAT-

Thursday, December 2, 2010

cuti oh cuti

sangat2 desprate nak cuti nih...

knape nak cuti??

haa....sebab nak balik kampung.nak pegi becuti lagi...sangat2 memerlukan cuti yang banyak.huhu..ade sesape nak derma cuti untuk saya yang desprate ni ke?huhu...




Thursday, October 7, 2010

Thursday, September 30, 2010

open house at BAC


salam all....

telalu lame tak hapdate ini blog.sangat bz n takde mud nak hapdate blog.
tapi rini cam ade mud lak.hehe..
nak tau sebabnye?sebab...rini ade makan2.nyum2!
sangat bes kalu bab makan2 nih.
sib bek dari semalam lagi bia perut kosong.
today must full tank...!!!hoyeaaaa....http://www.emocutez.com



Friday, April 16, 2010

hepi bufday along yang ke-24

Happy Birthday Comments


Happy Birthday Comments

  • selamat tambah umo.hahha
  • ni kek sebagai tnde celebrte besday hg. Cute Pixel Graphics from Freeglitters.com.cepat tiup lilin..
  • semoga apa yang dihajati dapat la no...
  • tak lama g nak kawin kan?so,cepat2 matured k?hehe..





Thursday, April 15, 2010

mud:sleepy

http://www.emocutez.com




bonus TM


kepada sume pekerja tetap TM bes la korang sebab dapat bonus.kan?1.7 lak tu.bukan sikit.huhu...untuk contract staff,tak tahu lagi dapat ke tak.if dapat....http://www.emocutez.com haha...hepi dowh!tapi kalau tak dapat nak buat camne?mungkin bukan rezeki.insyaallah tahun depan dapat la kot...rezeki kite tak tahu.yang penting kene usaha.http://www.emocutez.com kepada yang dapat bonus tu,open table ar beb kat orang yang tak dapat nih.heee....http://www.emocutez.com





Wednesday, April 14, 2010

sesi komen mengomen gambar sendiri



  1. nampak kurus
  2. tak terurus
  3. pakaian terlalu simple dan selekeh
  4. senyum tak ikhlas.REJECT!http://www.emocutez.com



  1. pic budak gemuk mane nih?
  2. sungguh berisi dan tembam.tak layak jadi model
  3. telebih control cun.yaksss!!!
  4. muka cam belon di pam2.
  5. kesimpulannye memang tak cantik la!http://www.emocutez.com

  1. gambar ni nampak skema
  2. tapi cun jugak.hmmm
  3. bagus,tak nampak spek tu gelap.hehe
  4. 1 bintang dari 10.http://www.emocutez.com


  1. latar belakang memang cantik dan menarik.thanks to PHOTOPUNIA
  2. gambar awek tu nampak sangat tipu.
  3. kurang menyerlah la gambar awek tu.ke die memang tak cun?haha
  4. lastly,die dah makin GEMUK!!!http://www.emocutez.com






zaman dahulu kala


ni gambar bukan senang nak jumpe.PELUKIS die AMIRUL RAMLI.medel nye pulak?bukan calang-calang orang tau. http://www.emocutez.com.model die all girls from 5 SN 2,SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN KHIR JOHARI.
bile aku tengok gambar nih,aku teringat balik zaman aku nakal-nakal dulu,zaman aku pakai baju sekolah,huha dengan kawan-kawan,zaman aku belom matang lagi,zaman aku study memain sampai SPM kantoi,zaman aku pakai baju putih tudung putih kain biru,zaman aku yang penuh dengan warna-warni dan keriangan.seandainya masa boleh diputarkan kembali,aku nak patah balik masuk sekolah rendah dan menengah.http://www.emocutez.com
kawan-kawan...aku rindu kat korang sume....http://www.emocutez.com




rezeki

Happy Birthday Comments


alhamdullilah..aku dapat buat OT rini,esok,jumaat dan sabtu.aku memang nak OT pon.kalau dok umah tak buat pape bosan jugak.kalau kua bejalan pon buat abis duit jek.baru aku ingat.16 APRIL 2010 ni bufday along aku.die dah tua. lagipon bulan 9 ni die dah nak kawin.nanti la 16 ni aku buat ebtry khas untuk die.hehe...http://www.emocutez.com





clash of the titans

cite ni lebih kurang cite percy jackson.tapi boleh layan la.nak kate bes sangat tu takdela.movie ni aku tengok ngn membe2 opis in 3D.pastu aku tengok ngan en syahiran lak yang biase nye.2kali aku tengok.kali ke2 smapai nak tetido aku tengok.http://www.emocutez.com





how to train your dragon


aku dah tengok citer nih.klako tau.bes.yang paling penting dragon die comel sangat!kawaiihttp://www.emocutez.com
tak ngantuk langsung.jalan cite die pon bes.



Alice In Wonderland


dah lame aku tengok citer ni sebenanye.mase ari 1st kua aku dah g tengok.tapi disebabkan dah lame tak update blog,aku pon dah lupe movie ape yang aku dah tengok dan tak update.aku ni rajin tengok wayang.boleh dikatakan setiap minggu aku mesti tengok wayang punye.cite ni aku dah tengok 2 kali.3D ngn nonD...huahaha...http://www.emocutez.com


my hubby is back


akhirnye....aku dah dapat balik E72 aku dari NOKIA CARE.hehe...sungguh hepi.hepi sesangat.heee....http://www.emocutez.com