About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Thursday, January 28, 2010

congratulation to wahid dan mimos



selamat pengantin baru kepada MIMOS dan WAHID
semoga kekal ke akhir hayat di dunia dan akhirat..
mimos sangat lain pade hari kawin die..
dalam erti kate sbenar...CUN!!!
serba biru majlis kawin die..hehe

headphone baru biru kesayanganku

di order khas kat kak pia.kenape BIRU?
bcoz blue is my favourite colour..hehe



selepas dikeluarkan dari kotak.hee..
ade kelebihan headphone nih.
cuba tengok pic yang bawah..jeng3!


ade bling2 siotttt....!


comei dak?haha..pasan sendri lak aku nih..
ala..standard la masuk bakul angkat sendri..ahaha




sudah complete




yeaaaa!!!!dah complete set penjagaan rambut aku sekarang nih.
dulu pakai shampoo and conditioner jek..
harap2 pasni rambut aku tak bemasalah lagi..heee

kotak ketawa dah kembali

senangnye dalam ati...
dapat bace shin chan lagi..
hari-hari macam ini
terasa nak menari...
ohoiiiii......(ala2 m.daud kilau sejak kes kecurian headphone)

Tuesday, January 26, 2010

Ranting Cinta Si Plato


aku masih belom bace g buku nih.
aku pinjam dari kak zura.
dalam proses nak bace novel ni kan banyak sangat halangannye..huhu
aku nak bace je mesti tebantut.SEBAB???
kene study la...ade test.
pastu lak asignment menimbun.
untung la membe-membe aku yang dah degree...
aku nye turn???

sepupuku kawen

SELAMAT PENGANTIN BARU deq na.
semoga kekal ke akhir hayat ye?
cepat dapat baby?OPS!!!




deq na selamat menjadi isteri kepada firdaus pada 3 januari 2010.
ALHAMDULILLAH....
umo deq na sebaya ngan aku.
tapi jodoh die sampi lu.ye ke?
jodoh aku sampai tahun lepas.hehe
sekarang aku kene kawin ngan keje dan buku.
hah!bemadu la korang...
2 2 aku kawin.hahaha!!!
sungguh tamak aku nih..lalala....

hijau itu jam

jam ni unik tau..bulat jek.dan kaler hijau.
aku amik pic jam ni semata-mata nak letak kat blog.
ini adalah jam LOCENG..
ALARM....




jom g library...

ni sesi belajar beramai-ramai kali ke-2.
tengok,same tak kaler baju aku ngan air tu?
pink + pink = tetibe ade pepel..hmmp??!



ni en aznal atau lebih dikenali ngan panggilan NAN.
die ni bz semedang.
kitorang nak bincang tentang pojek SE pon takleh.huhu
tengok gambar pon tau.masih bekeje lagi kot time nih..haihhh...!!


yang angkat tangan peace tu ialah ALEX(bukan name sebenar).
kat sebelah die maria.
tengah pening ngan karenah alex yang benyak memain.
jangan migrain ye maria....heee

ni aku ngan kak zura.kak zura ni programmer same cam maria jugak
dorang otai ooo bab-bab programming nih...
terase cam aku ni taktau papelak..huhu



tengok la programmer buat keje...
opss....time ni kat library UTM tengah buat asignment HCI tu la..
balik tu memang tido lewat.
bile la nak abis sem 1 nie???






berukband


kenape aku amik gamba berukband nih?
sebab kaler die menarik..
cam ladybird..kn?
ni kak zura nye berukband.
aku pakai streamyx jek.tak mampu nak pakai berukband..huhu
tapi aku memang bekenan ngan berukband nih.
sebab kaler die...soooo NICE!!!
ade tompok-tompok itam lak tu...
kak zura...pinjam berukband leh?heeeee....

tooth fairy




cite ni aku tengok dengan membe group aku.
bes jugak cite nih.
aku bagi dalam 31/2 bintang leh tak?hehe
sesape yang tingin nak tengok cite ni,pegila...pintu panggung wayang sentiasa tebuka untuk anda...=)

adnan sempit




cite ni boleh tahan kelakar jugak la.
tapi takdela gelak melampau-lampau..
tapi kalau nak reles tensen tu ok la kalu tengok cite nih..
papepon,kepade yang tak tengok g,selamat menonton ye?(^_^)

i hate HCI


kawan-kawan...betol ke lecturer memainkan peranan penting untuk tentukan student tu minat ke tak subjek tersebut?
aku memang nyampah giler la ngan subjek nih.
SIYES MEMANG AKU MENCI GILER SUBJEK NIH!
dulu aku rase cam minat....
tapi sejak die bagi kuiz ntah pape,asignment pon ntah pape,aku jadi menci.
die kene paham,kitorang part time student,bukan budak full time yang banyak mase tu.
lagi 1,tak sume budak yang amik kos aku tu ade basic IT or COMPUTER nih.
dorang lagi la taktau camne nak wat web,coding sume tu.
senior aku ade cakap,sem 1 mane ade la buat camtu.
SEE??
kenape kitorang kene?ouh....wat to do?
aku masih pening lagi.
asignment 1 alhamdullilah dah antar.
yang ke2 aku taktau la nak buat camne...aku ade tepikir nak buat tentang LRT.
ok tak ek?
maria,ko nak buat tentang ape?

MCD delivery kat opis


camni la bile setiap kali keje di hari minggu.
tapi takde la sampai setiap minggu kan...
sebulan sekali je pon.
kebetulan baru balik kelas,perut lapo tahap gaban,aku order jek MCD.
aku ingat kau je yang nak tapi ramai jugak membe opis aku nak tumpang 2 kaki.
lagi bagus kan?hehe...
sejak aku study nih,tak sempat nak update blog selalu cam dulu walaupon banyak mende aku nak kongsi ngan sume orang..huhu
nanti aku cube la curi2 mase nak update blog..(^ -)

kasut tumit tinggi kaler cukulet


cantik tak kasut nie?
seswai tak ngan kakiku yang besaiz 5 nih?hehe...


dari pandangan depan.
cute tak?bagi aku cute sebab tu aku beli.hehe...


dan sebab paling utama aku beli heels ni sebab ade zip kat belakang.
sungguh cantik sekali.
i likeeeee....!!!







Monday, January 25, 2010

katakan TIDAK pada jerawat!!!

owh...kenape di waktu camni jerawat nak naik di muka ku?
mukaku sudah penat ngan jerawat dan jugak parut jerawat..
cmne nak ilangkan J.E.R.A.W.A.T nih?
sume produk yang aku guna tak menjadi.
dari cap ayam sampai la ke ZA dan LOREA'L PARIS..
tapi jerawat tetap jugak beranak pinak di muka aku..
ape,die ingat muka ni wad besalin bagi jerawat ke,ha??




pastu kan jerawat tu boleh lak idup ngan gumbira kat tepi bibir aku.
teros bibir aku bengkak.
dah cam bibir angelina golie dah aku rase tau..S.E.X.Y.
mukaku sudah tidak suci lagi..owhh(--")
i hate pimples!!!


owh....hari yang memenatkan

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.comcmni la time aku masuk keje tadi.

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.comtime tetibe tekejut baru bangun tido time call masuk

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.comnenong sebab tak makan,penat,letih dan belari.

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.comtime takleh men game,edit pix dan bemeebo denagn maria

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.comtime sekarang..hohoyeaaaa!!!

Saturday, January 23, 2010

happy bufday to k.pia

Happy Birthday Comments
ALLAH selamatkan kamu
ALLAH selamatkan kamu
ALLAH selamatkan k.pia
ALLAH selamatkan kamu....
  • semoga panjang umo
  • murah rezki
  • cepat kawin..
  • umo dh betambah lg 1..jeng3!

ikutkan hati

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

kenape aku cakap camtu?lately ni aku tesangatlah L.E.T.I.H.

tambahan lak aku memang tak cukup R.E.H.A.T.

sejak 2 menjak ni aku tesangatla B.U.S.Y.

jadi kesimpulannye,I N.E.E.D. S.O.M.E S.P.A.C.E.