About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Saturday, November 28, 2009

▪hujan rahmat▪




Y ujan di hari raya Y

▪hari raya korban-2nd day▪







Y nasi takde,raya sume tutop kedai Y

▪pantulan▪


< sesekali melihat cermin<

▪new moon▪




▪keadaan sekeliling▪




Y suasana raya petama di KL Y

▪baby mata bulat▪
























Y aish...baby memang comel Y

▪raya korban-1st day▪


ni time pagi raya dalam kol7.tisya yang masak dan prepare sume bende nih.daging masak ros dan nasi impit la menu bekpes kitorang di pagi raya..hehe
masakan tisya bes

▪katak kegilaan achik▪




kalau korang tengok pic atas tu betol2 kan,sume ade katak kan?tapi tetibe si koko nonet tu nak interframe jugak.hailaaaa....dah tak jadi tajuk katak dan family nyerr...huhaha...


katak bemacam jenis

▪melayang RM200▪

time ni aku pegi buat rambut kat DE' TOUCH area lagenda height.mahal giler.padahal kat SP tu.bukan kat KL.tapi bebaloi la jugak sebab die punye servis memang class u olls...hehe

siap bagi servis air lagi tau.dekat 2jam lebih aku dok kat salun ni.mak aku dah bising dah.pakai tudung lagi nak buat rambut.bukan boleh show off pon.mak aku siap bagi warning owh..tak pakai tudung siap la ngan die.adeehhh!!!!'mak,walaupon k.ngah ni dok jauh dari mak,dok KL,tudung tetap pakai,tak penah tecabut lagi'.mak aku siap kate, "wirid maghrib aku habis kat salun ja teman anak buat rambut."

kelebihan salun ni die gune barangan L'oreal Paris.aku memang suke ngan barangan dari L'oreal.hehe..memang puas ati la.dan paling aku hepi,die kate umo aku 18tahun.hahaha..ke memang orang beniaga ni manis mulut dok puji2 orang?oh!nooo......


kerana dirimu begitu berharga

▪hemo semakin nakal▪






















hemo suke gigit cam rimau

▪gelagat muda mudi zaman sekarang▪
















belia muda mudi sekarang

▪sooo kreative▪



























lalat mati