About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, April 16, 2010

hepi bufday along yang ke-24

Happy Birthday Comments


Happy Birthday Comments

  • selamat tambah umo.hahha
  • ni kek sebagai tnde celebrte besday hg. Cute Pixel Graphics from Freeglitters.com.cepat tiup lilin..
  • semoga apa yang dihajati dapat la no...
  • tak lama g nak kawin kan?so,cepat2 matured k?hehe..





Thursday, April 15, 2010

mud:sleepy

http://www.emocutez.com




bonus TM


kepada sume pekerja tetap TM bes la korang sebab dapat bonus.kan?1.7 lak tu.bukan sikit.huhu...untuk contract staff,tak tahu lagi dapat ke tak.if dapat....http://www.emocutez.com haha...hepi dowh!tapi kalau tak dapat nak buat camne?mungkin bukan rezeki.insyaallah tahun depan dapat la kot...rezeki kite tak tahu.yang penting kene usaha.http://www.emocutez.com kepada yang dapat bonus tu,open table ar beb kat orang yang tak dapat nih.heee....http://www.emocutez.com





Wednesday, April 14, 2010

sesi komen mengomen gambar sendiri



  1. nampak kurus
  2. tak terurus
  3. pakaian terlalu simple dan selekeh
  4. senyum tak ikhlas.REJECT!http://www.emocutez.com



  1. pic budak gemuk mane nih?
  2. sungguh berisi dan tembam.tak layak jadi model
  3. telebih control cun.yaksss!!!
  4. muka cam belon di pam2.
  5. kesimpulannye memang tak cantik la!http://www.emocutez.com

  1. gambar ni nampak skema
  2. tapi cun jugak.hmmm
  3. bagus,tak nampak spek tu gelap.hehe
  4. 1 bintang dari 10.http://www.emocutez.com


  1. latar belakang memang cantik dan menarik.thanks to PHOTOPUNIA
  2. gambar awek tu nampak sangat tipu.
  3. kurang menyerlah la gambar awek tu.ke die memang tak cun?haha
  4. lastly,die dah makin GEMUK!!!http://www.emocutez.com






zaman dahulu kala


ni gambar bukan senang nak jumpe.PELUKIS die AMIRUL RAMLI.medel nye pulak?bukan calang-calang orang tau. http://www.emocutez.com.model die all girls from 5 SN 2,SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN KHIR JOHARI.
bile aku tengok gambar nih,aku teringat balik zaman aku nakal-nakal dulu,zaman aku pakai baju sekolah,huha dengan kawan-kawan,zaman aku belom matang lagi,zaman aku study memain sampai SPM kantoi,zaman aku pakai baju putih tudung putih kain biru,zaman aku yang penuh dengan warna-warni dan keriangan.seandainya masa boleh diputarkan kembali,aku nak patah balik masuk sekolah rendah dan menengah.http://www.emocutez.com
kawan-kawan...aku rindu kat korang sume....http://www.emocutez.com




rezeki

Happy Birthday Comments


alhamdullilah..aku dapat buat OT rini,esok,jumaat dan sabtu.aku memang nak OT pon.kalau dok umah tak buat pape bosan jugak.kalau kua bejalan pon buat abis duit jek.baru aku ingat.16 APRIL 2010 ni bufday along aku.die dah tua. lagipon bulan 9 ni die dah nak kawin.nanti la 16 ni aku buat ebtry khas untuk die.hehe...http://www.emocutez.com





clash of the titans

cite ni lebih kurang cite percy jackson.tapi boleh layan la.nak kate bes sangat tu takdela.movie ni aku tengok ngn membe2 opis in 3D.pastu aku tengok ngan en syahiran lak yang biase nye.2kali aku tengok.kali ke2 smapai nak tetido aku tengok.http://www.emocutez.com





how to train your dragon


aku dah tengok citer nih.klako tau.bes.yang paling penting dragon die comel sangat!kawaiihttp://www.emocutez.com
tak ngantuk langsung.jalan cite die pon bes.



Alice In Wonderland


dah lame aku tengok citer ni sebenanye.mase ari 1st kua aku dah g tengok.tapi disebabkan dah lame tak update blog,aku pon dah lupe movie ape yang aku dah tengok dan tak update.aku ni rajin tengok wayang.boleh dikatakan setiap minggu aku mesti tengok wayang punye.cite ni aku dah tengok 2 kali.3D ngn nonD...huahaha...http://www.emocutez.com


my hubby is back


akhirnye....aku dah dapat balik E72 aku dari NOKIA CARE.hehe...sungguh hepi.hepi sesangat.heee....http://www.emocutez.com



Tuesday, April 13, 2010

eenie meenie





http://www.emocutez.com Sean Kingston & Justin Bieber - Eenie Meeniehttp://www.emocutez.com

(Sean Kingston)

Eenie meenie miney mo

Catch a bad chick by her toe

If she holla’ (if, if, if she holla) let her go

Shes indecisive

She can’t decide

She keeps on lookin’

From left to right

Girl, c’mon get closer

Look in my eyes

Searchin’ is so wrong

I’m Mr. Right

You seem like the typeTo love em’ and leave em’

And disappear right after this song.

So give me the night

To show you, hold you

Don’t leave me out here dancin’ alone

You can’t make up your mind, mind, mind, mind, mind

Please don’t waste my time, time, time, time, time

I’m not tryin’ to rewind, wind, wind, wind, wind

I wish our hearts could come together as one

Cause shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

[Justin Bieber]

Let me show you what your missin’

Paradise

With me you’re winning girl

You don’t have to roll the dice

Tell me what you’re really here for

Them other guys?

I can see right through ya’

You seem like the type

To love em’ and leave em’

And disappear right after the song.

So give me the night

To show you, hold you

Don’t leave me out here dancin’ alone

Can’t make up your mind

Please don’t waste my time

Not tryin’ to rewind

I wish our hearts could come together as one

Cause shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

[Sean Kingston]

Eenie meenie miney moe

Catch a bad chick by her toe

If she holla’ (if, if, if she holla) let her go

Eenie meenie miney moe

Catch a bad chick by her toe

If she holla’ (if, if, if she holla) let her go

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Shorty is a eenie meenie miney mo lova’

Can’t make up your mind

Please don’t waste my time

Not tryin’ to rewind

I wish our hearts could come together as one(repeat)




Warga Tua

Di sebuah rumah warga tua kelihatan dua org warga tua sedang berehat di bawah pokok.
Ali: Man aku ni dah tua sangat lah. Umor dah 83 tahun. Badan2 sume dah sakit2. Aku tau ko pun sebaya dengan aku. Pe ko rase sekarang?
Man: Aku rase macam bayi baru lahir.
Ali: Bayi baru lahir? Nape lak man ko cakap camtu.
Man: Yela, rambut takde. Gigi takde. Pastu aku rase cam dah terbuang air besor kat dalam pampers lak skang ni.



Ujian

Sebaik sahaja mengambil tempat duduk di ruang menunggu sebuah klinik, Lias terpandang Amin sedang menangis teresak-esak. Dia segera mendekati Amin.
Lias : Kenapa menangis?
Amin : Saya datang untuk ujian darah.
Lias : Awak takut ke?
Amin : Bukan itu sebabnya. Semasa ujian darah dijalankan, mereka telah terpotong jari saya.
(Mendengarkan penjelasan Amin, Lias menangis.)
Amin : Eh, kenapa pula awak menangis?
Lias : Saya datang untuk ujian air kencing.



Monday, April 12, 2010

final exam

menjelang final exam nih,asik kene paksa study jek ngan mak akuhttp://www.emocutez.com.pagi,petang malam mesti ngadap buku.owh....so not ME!aku tak study pon.mau kene repeat jugak sem ni.siyes ar.mau kene repeat SOFTWARE ENGINEERING.susah tahap gaban dowh~~~

http://www.emocutez.comterasa gelap masa depan aku.tibe-tibe masa depan aku kembali gelap gulita.huhu...ape nak buat nih?dah la caary mark ciput.haiyoooo...~~~

http://www.emocutez.comuntuk last paper 20hb nih takleh nak memain dah.mesti kene study!kamon bebeh!chaiyok2~~~