About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Sunday, September 16, 2012

Benci bilang Benci

ni lah perasaan aku sebenar...dush2 untuk orang yang aku bencik....
kuang ajo toi.....

MyEm0.Com

Wednesday, September 5, 2012

Perancangan Percutian

Assalamualaikum w.b.t.

sekarang rasa mood nak bercuti jek. nak pergi pulai tapi takut sebab dah nak musim hujan dah ni.
nak bercuti kemana?
sementara perut aku masih kempis kempus nih baik aku pergi bercuti...
nanti bile dah berisi susah dah nak pergi bercuti jauh-jauh...kan?
inchek suami ikut aku jek mane aku nak pergi...
TAPI die cakap kena rancang awal-awal sebab nak kumpul duit....
jadi aku tengah buat perancangan nak pergi 3rd honeymoon..hehe
bestkan dapat pergi berjalan-jalan...
sungguh seronot!!! MyEm0.Com

pilihan percutian (skema la ayat aku) :-

1) BALI
2) KRABI
3) SABAH
4) PULAU TIOMAN
5) PULAU REDANG

yang mana satu....
pilhan kalbu....
cuti-cuti ku...
yang kutunggu....
simpan duit dulu...
tunggu beribu....
baru nenang nak pilih mana satu.




Tuesday, September 4, 2012

dah berbuka

alhamdullilah syukur.... burp...kenyang...
terima kasih ALLAh untuk rezeki pada hari ni....

MyEm0.Com

berbuka di opis jek dengan kak kema dan fhad...
insyaallah esok sambung pose lagi..hehe

MyEm0.Com






sibuk,sibuk,sibuk...

hari memang sangat-sangat sibuk..
tak sempat nak update blog...
nak 1 entry memakan masa smpai berjam-jam...
call sungguh banyak sampai tak tekejar nak buat walaupon  entry.
okey, nak berehat sebab jap g dah nak berbuka...
kepada sesape yang berpuasa Syawal tu jom la bebuka sama jap g di tempat masing-masing..haha
MyEm0.Com

babai, Selamat Menjamu Selera 


Shopping with ThePoplook again

Assalamualaikum wahai pembaca blog yang budiman....
bagus tak ayat pendahuluan aku tu? hehe...
cantik tak baju kat bawah ni? 

Stephanie Blouse - Mustard - RM 62.00

Peplum Button Blouse - Burgundy- RM 56.00

Keisha Tunic - Beige - RM 56.00


okey. aku bukan jual semua baju tu...TAPI....hehe.. aku beli semua baju tu.
owh puan istri, kau sungguh tamak! boros!
tapi ape nak buat?aku dah berkenan dengan baju tu sume.
dan inchek suami pon bagi... jadi nak tunggu lagi ke?
borong jek...hahaha...MyEm0.Com

maceh b... i LOVE u...MyEm0.Com


Sunday, September 2, 2012

Sunday Holiday

Salam Dan selamat bercuti kawan- kawan..
Takde orang nak jemput aku pergi open house ke?
Aku pon tak pasti lagi nak buat ke tak.
Sibuk sikit la sekarang nih...
Okey.. Hari ni nak masak tomyam...
Bihun tomyam.....hehe

Saturday, September 1, 2012

half moon shawl

ade sesape minat pakai shawl half moon tak?
aku memang la muka bulat tapi aku selesa pakai shawl half moon nih.
aku peduli hape orang nak kate kan? muka aku, tudung aku...hahaha
janji laki aku komen nampak cun sudah... abaikan lalats-lalats yang mengata tu...
kalau korang nak beli shawl half moon korang beli kat adik nih..Ollies Wardrobe sebab aku memang beli kat die je. kain sangat selesa dipakai, senang nak iron dan die guna kain chiffon. senang nak bentuk jugak.
klik kat nama die ye? tudung kat bawah ni aku dah beli malam semalam.... cantik kan?MyEm0.Com
ye ye... aku paham korang nak cakap model die lagi cantik kan? ok! tak dapat dinafikan memang model die cun..hehe...


ok la..sekian untuk hari ni..
selamat datang september 2012.
key babai....nak g open house dengan inchek suami...MyEm0.Com



ThePoplook Dress

salam uolss....
nampak tak baju kaler merah polkadot tengah-tengah tu?
haaa... baju tu la yang aku beli dari ThePoplook.
esok aku nak pakai. nanti ak snap pic dan upload kat blog key?
baju ni labuh la bagi aku yang kemetot nih. tapi aku pegi potong dan ngam-ngam je dengan aku.
bajet awek cun siott....hahaha...
ha! kalau nek membeli dari ThePoplook ni korang kena cepat sebab item yang dijual cepat sangat sold out.
jadi, cepat-cepat la grab 1 untuk korang sendiri punya.. hikhikhik


pic credit to ThePoplook....





me and ThePoplook

sejak aku tahu kewujudan ThePoplook.com aku dah jadi makin kuat boros dan shopping sampai inchek suami pon ade tegur. huhu.. bukan sengaja la... lumrah la perempuan kan sukekan kecantikan.. jadi, untuk cantik kenala shopping. betul tak? sape setuju dengan aku sila komen di bawah.hahaha...

lagipon, sebagai isteri mestila nak kelihatan cantik untuk suami. baru la suami melekat kat istri cam gam UHU.. hahaha... korang pon boleh borong jugak kat ThePoplook sebab boleh diakatan baju yang dijual memang menepati citarasa wanita moden zaman sekarang. memang cantik, cute and nice.. MyEm0.Com


korang boleh pegi kat website die dan borong la baju ape yang korang berkenan. ok? aku dah banyak kali beli dengan ThePoplook ni. service die sangat bagus. penghantaran tepat sampai ke rumah tanpa perlu nak risau. hehe... jadi tgu ape lagi? pegi la skodeng cepat!!! -- > ThePoplook