About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Sunday, February 14, 2010

Valentines Day

ade sesape sambut valentines day?
atau lebih dikenali sebagai hari kekasih kn?
ade ke?ade ke?ade ke?



MyHotComments.com







MyHotComments.com






aku tak sambut pon....
cume dari awal pagi aku dengar lagu jek...
so,music is my love...
for today only...huwahaha
celebrate ngan music je sudehhh...haha..

happy chinese new year

Myspace Chinese New Year Comments

OPSSS.....ade lak gambo pompuan seksi lam blog aku nih..hehe

to all chinese or anybody who celebrate it,

i wish all of u a happy chinese new year....

this 2010 is a tiger year...auwmmmm....

Monday, February 8, 2010

happy burday to k.as(my lovely TL)



SeLamAt hAri LAhiR yang ke 25 TaHuN

sEmoGa pANjaNg umo

diMuRAhkaN rEzeKi

cEpAt bErTemU jOdoH

hEpi-HepI SeLalU

eNjoy Wit Ur LifE

kAmi SuME sAyaNg kAk As

Sunday, February 7, 2010

purse ROXY free

purse ni panjang la...tapi die ade 'tangkai' kan?
so,senang la nak bawak g mane pon.
boleh jadikan die sebagai clutch bag. heee...
aku minat clutch bag ROXY yang kaler itam RM180++....
tapi orang tu taknak belikan...Kawaii Kao Ani From Freeglitters.com

jenis yang simple...i likeeee....!!!hehe...

but i more heart to the black clutch bag...


apo nak buek?alaaa...jnji dapat free..

bukan senang orang nak bagi free kan?

lagipon purse GUESS aku tu dah lame aku pakai...

nak jugak tukar pakai yang baru..hehe

so,thanks ye kepada enchek yang bagi purse ni FREE kat aku...hehe

diulangai FREE...

kalau nak request roxy black clutch boleh?huahahah...



Friday, February 5, 2010

big bekpes at MCD


pagi-pagi lagi aku dah bekpes kat MCD.
bos aku nampak aku bawak bek plastik MCD.
die kate "wah!tim dah jadi western people.."
apelak?sukati aku la nak bekpes ape pon...kan?
sound cam tak suke bos sendiri jek...hahaha...MEMANG POWN!!!
tapi bos aku ni kekadang baik jugak..kekadang okey jugak..not bad..
bos aku masih bujang.sesape nak ushar line,dipesilakan ye?hehehe..
aku makan BIG BEKPES ni tahan sampai ke malam..
membe aku kua pegi makan pon aku tak pesan..
dah FULL maaaa aku nye tank...nak diet,nak diet,nak diet...

Wednesday, February 3, 2010

gong xi fa chai 1 UTAMA


semalam aku sempat pegi 1utama kejap..
aku tengok kn...wau!!!ade 3ekor patung kucing...
adakah tahun ni tahun kucing?
kucing yang besar tu cam comei jek..geram ooo...
yang len sume biase-biase jek...
sekarang ade SALE untuk raya cine..
sesape nak sopin mopin ni,sile la....

the spy next door




cite ni memang tak besh jugak...
sebab jalan cite die cam lemah...
adakah jackie chan tak segah dulu?
hmmm....agak arr....

legion




aku rase ni la citer paling tak besh aku penah tengok kot...
siyes dowhh...memang tak besh langsung..
buat bazir duit aku jek...huaaaa....
sesape nak pegi tengok tu aku ade nasihat untuk korang...
NASIHATNYE:JANGAN PEGI TENGOK.huahaha....

kasut biru vincci


tengok kasut ni pon dah tau memang flat shoes kan?
selama ni aku asik pakai heels jek.
jadi aku nak ubah gaya aku lak.pakai flat shoes lak.
mane tau pasni leh pakai LCD flat screen kan?huahaha...
kasut ni aku beli sebab die ade offer 10%..
lagipon die kaler biru kan?
aku nye favourite colour...ak angkat sajorkk...haha..
aku sangat sayang kasut nih...(^_^)

bengang cam akim


tajuk entry takleh blah kan?hahaha...
so en akim AF,dengan ini saye nak gunekan entry ni yang ade nama anda ye?
sebab anda penah nyanyi lagu bengang..
tambahan lak saya memang tengah bengang nih....
nak tahu dengan sape yang saya bengang sangat nih?
dengan c NORZANAH nih la...
puan norzanah,selaku ketua kelas,patutnye,anda kene la setelkan masalah nih dari awal.
jadi,kenape sekarang anda nak lepas tangan?
ini boleh menimbulkan kemarahan kerana kebengangan atas kebengongan anda....
ARGH!!!!entry khas untuk meluahkan rase tak puas ati pade c norzanah nih..
sape nak join?meh2...join my club.ANTI NORZANAH...huahaha

Tuesday, February 2, 2010

Two Is Better Than One

Title:Two Is Better Than One
Artist:Boys Like Girls feat Taylor Swift







keje,keje dan keje lagi


keje saje la rutin aku sepanjang minggu nih.
aku akan keje non-STOP starting semalam sampai la isnin minggu depan.
sungguh penat..dah la keje malam lak tu kan?
arghhh!!!aku menyesal lak...
tapi ape nak buat?marah aku ngan diri sendiri...
hmmm.....assignment tak buat g.aiyok!!!

tumi-tumi

sekarang nak belaja bela katak.pasni bagi ikan makan katak lak.huahahaha....

mucuk-mucuk

meh kita mula menternak haiwan kesayangan..

assignment HCI





kenape aku buat entry pasal assignment aku nih?
tak penah-penah aku buat entry pasal asignment kn?haha
sesape yang penah amik HCI ni tolong la buzz kat komen aku ek?
banyak bende aku nak tanye nih...
asignment ntah hape-hape..nek nyampah la aku blaja subjek nih..
bile la nak abis sem 1 nih?
tak tahan dah aku.sume subjek aku menci!
aku bukan tak minat,minat mungkin aku perlu kembangkan lagi dan banyak study kot?
ye ke???
sesape yang penag belaja HCI tu tolong la aku ye?
i need your help!!!

Monday, February 1, 2010

Hamster

selamat hari wilayah

selamat bercuti kepada orang malaysia yang bekeje kat KL.
terutama pada warga BAC yang tak keje pada hari ni..
padan muka korang..tak dapat PUBLIC HOLIDAY..hahaha
kepada yang becuti tu,enjoy your day...

Meet Uncle Hussain & Black - drama king




Kali pertama
Aku mengenalimu
Mahu bersama
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Menyakinkan hati ini
Aku terpaut

Ohh.. Ohh..
Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu

Panggilanmu
Gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan

Sampai bila
Kau mahu tersesat

Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat
Bertakhtalah Raja drama

Kau masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengerja hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yang pernah
Ku kenal dulu

Panggilanmu
Gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan

Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat
Bertakhtalah Raja drama

Panggilanmu
Gelaranmu
Baru ku tahu
Kau bertapa
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yang terhebat
Memukau mata melihat
Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila raja drama
Sampai bila raja drama

Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat
Sampai bila raja drama
Sampai bila raja drama

Tidak kau penat
Hidup penuh dengan tipu muslihat



bunga siput




untuk tontonan semata-mata.
BUKAN untuk DIORDER atau DIJUAL...!!!








aku dan selendang

ni selendang tisya sebenarnye...
aku try je pakai,testing tengok bes ke tak.huahaha...
aku suka jugak la selendang tu.sebab colourful kan...
boleh matching ngan sume baju....
aku pon try la selendang tu.lilit sane,lilit sini...sib bek kepala aku tak tebelit...haha..
tak cantik sangat kan aku pakai selendang?
sib bek aku bukak spek.kalau tak,memang bolat muka aku....huawawa....

baju TM cop MU

dapat baju FREE..yeah...
ni sume atas jasa baik bos ( en ghazali ).
dapat la tshirt free dari TM...
kaler MERAH lagi nyahhh.....hahaha..
mak suka nokkkssss....

lamar dan betunang

sedih jugak bile mengenangkan along dah pon dilamar oleh en SHARINAN.apo nak buek?
lagipon abang nan tu okey la.
kapel lame-lame pon tak elok.kn?
nanti ade je mulut-mulut orang nak mengate itu,ini..
ade je bende tak elok die nak sebar-sebarkan.

along aku nak betunang bulan 3 nih...
mulanya nak buat bulan 2 nih.
time raya cina.tapi aku kene keje.
tapi takpe..mak aku nak datang..yeahhh!!!
rindunye kat mak aku...nak je pelok-pelok,cium-cium mak aku...
mish my mom lorrr.....
so,along aku decide nak buat bulan 3 time cuti sekolah.
die nak aku balik jugak.....kompem aku nak.huahaha...
haish...nak kene manage jadual keje dan study nih.ak kalau boleh tak nak ponteng kelas.
sayang oooo kalau ponteng kelas.RUGI!
walaupon aku tak bape nak paham sangat ape lecturer tu bebelkan tapi aku tetap jugak nak pegi kelas.
mane la tau markah aku tak elok,tapi sebab aku tak penah ponteng kelas die bagi aku lulus ke..kan?kan2?









tanah suci mekah


aku hepi malam ni sebab petang tadi lepas kelas mak aku tepon.

mak aku btau berita gumbira...

mak aku nak pegi MEKAH tahun ni...

INSYA'ALLAH....

aku beharap sangat mak aku dapat pegi mekah tahun ni..

mak aku dah lame tingin nak pegi mekah.

semoga die menjadi tetamu ALLAH pada tahun ni.

aminnn..... :)






nangis sangat-sangat


aku baru je lepas buat TEST matematik perkomputeran.
susah giler la....sungguh sedih bila tak dapat jawab..
pastu lak aku penat tepon dan mesej MR SYAH die buat tak tau jek.
uwaaa.....kenape sume jadi camni?
sume buat aku sedey jek...huhu.
mungkin sebab aku ade buat salah kot kat die sebab tu aku cam sedih..
pasni jangan buat pasal ngan orang ye cik headgirl...
aku nak edit la name blog aku.nak letak headgirl heartless...ok x?

malam besday kak pia

air limau ais.tapi ade asam boi..tapi boleh tahan jugak la..hehe




ni aku fokuskan asam boi die.aku pon tak tau ape name kedai ni.apis yang bawak.kitorang lepak kedai ni pas tengok wayang cite TOOTHFAIRY.sampai kul 2pagi jugakla kalau aku tak salah.tapi memang enjoy la jugak.


ni name die Ciken Chop 3 Layer.memang ade 3ketol ayam.tapi bukan la besar sanga..banyak jugak la.tapi sedap tau.memang puas ati makan kat sini...yang penting BEBALOI-BALOI.


ni c apis.our driver.hahaha...



kak pia is a bufday women.not a girl anymore.
already 25 and above lorrr....huhu...

this is my TL(TEAM LEADER).
name nye ASRIYAH NUR a.k.a kak as.



dan penamat blog ni meti ade gambar owner nye..heee
walaupon penat aku tetp enjoy lepak ngan membe-membe opis aku.hehe...