About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Tuesday, March 20, 2012

tensen betol

HUARGHHHH...nk jadi hulk dah ni.nak ijau dah ni..huhu
sengal punye org SG SIPUT(org tm).tahu nak marah jek.dah kena tagging,ko sabar je la.klu ko terer sangat ko buat la sendri.apsal nak suh FTC buatkan lak?geram tol aku.len kali pakcik,tanye la bebaik.jangan nak terus marah.sib bek ak respect ko sebagai orang tua.kalau tak memang aku dah sound dah.tensen2...cepatla jam kul5.30.......

Tuesday, March 13, 2012

ahaa!

salam uolss...

sebelum aku telupa, aku nak let go banyak barang aku...sebab sekarang aku dah jemu terhadap sume barang2 aku tuh..hhuhu...

rasenye,ade sesape beminat tak?

insyaallah dalam waktu tedekat nih aku akan upload sume gambar barang2 yang aku nak let go.

wait yeaa....


kenapa....?

salam...

entah kenapa ye sekarang ni macam2 dugaan yang menimpa.dri 1 dugaan ke 1 dugaan yang aku kene hadapi...

inchek suami yang banyak bagi sokongan..trimas inchek suami...thats why i lebiu..hehehe


OH tidakkkk!!!!

sallam uolsss...

sungguh lama blog ni bersawang.tak sempat nk kemas dan cuci lagi. sejak dah jadi puan ni, semakin malas nak hapdate blog... sebelum jadi puan pon dah malas tmbah selepas kan?hahaha...

okey dokey...
thats all...

bubye