About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, September 30, 2009

¤ kenny rogers roasters ¤

time ni aku keje malam.malam tu sume tak tau nak makan ape.cafe dah malas dah nak pegi tambahan lak takde lauk kan?watpe nak bazir mase pegi cafe.so,bincang punye bincang,en ghaz menyuarakan pendapat beliau untuk makan kenny rogers roasters.jadi kitorang telepon jek order delivery.hikhik..aku baru tau yang kenmny rogers roasters ni ade sistem delivery.gud!akhirnye sampai jugak kenny roger kitorang.
TADAAA~~~

surprise...

cak~~~

Tuesday, September 29, 2009

¤ pagola ¤

semalam aku teman bespren aku pergi rumah customer die.pergh!bes giler aku tengok.ada pagola.cantik ooo...aku nak je bergmbar tapi nanti customer die kate ape lak kan?lagipon die buat open house.bek aku makan.steamboat ade,karoke ade,wah!!!open house zaman sekarang ni cam dah ala-ala barat aku tengok.mane juadah-juadah kuih tradisional kite?lemang?ketupat?baulu?nasi impit?mane pergi sume makanan wajib bile raya menjelang?tak paham aku.tapi memang la hapening.orang ramai giler tau.sedap-sedap makanan die.tapi mak aku buat lagi sedap rase nye..rindu la kat mak aku.uwaaa...

i love you...mum~~~

Monday, September 28, 2009

¤ green ¤

jawapan untuk soalan semalam adalah....
d)pegi hospital tengok membe excident.wink2!!!
hari ni hari kedua aku keje.serba hijau u alls....haha.tudung tu mr 'S' yang bagi kat aku.die beli kat kelantan katenye.ape-ape pon terima kasih ye awak sebab belikan saya tudung.hehe.nasib baik saya ade baju nak hijau-hijau sikit.kalau tak,tudung awak bagi ni saya perap je dalam almari.hhuhu..petang ni balik keje pukul 4.yeayea!!!!nak try pegi tengok G-FORCE.ataupun WHERE GOT GHOST or UGLY TRUTH.tapi kene balik rumah awal yuk?

green=shrek+hulk???!!!~~~

p/s:thanks utk k.juju yg snap pic ni.i likeeeee....^_-

¤ nenong,nenong ¤

ane for all,all for one?thanks adik bagi angah pakai hp adik.hehe..tq3.angah jaga leklok la hp nih.wink2!


petang semalam lepas aku balik keje aku pegi hospital.membe aku excident lorr...actually membe kepada membe aku.kepada en RAHMAD cepat-cepat sembuh ye?tak sempat aku nak begambar lebih-lebih kat hospital nih.dapat gambar bangunan jek.membe aku cakap aku jakun cam tak pernah pegi hospitak.aiyok!!!adakah die benar-benar kawan aku??!oh,god!!!

hurmmm~~~

Sunday, September 27, 2009

¤ 8 syawal ¤


aku dah mula kerja.hari ahad pulak tu.isk3..sedey siot keje pada hari ahad selepas seminggu raya.orang lain semua sibuk pergi beraya la,open house la..aku?kat workstation maaa....
petang ni nak buat ape yek??
a)pergi rumah terbuka
b)duduk rumah basuh baju
c)tengok wayang
jawapannye=

thinking of you~~~

¤ 5 syawal ¤


beraya kat perlis pulak.hehe.tapikan,aku tak sempat nak bergambar masa pergi beraya kat sane.huhu.takpe.tak penting pon.aku cume nk update,kitorang ade bela meow2.name nye hemo-hemo.kecik lagi tapi perot die muncit ooo....tiut kan hemo-hemo kitorang?hehe
alahai~~~

¤ 3 syawal ¤


dah penat open house raya ke 3 kitorang pergi rumah kawan mak.bestfriend mak masa kat maktab dulu.punya la lame sembang sampai siap zohor sekali kat sane.tapi takpe.kitorang dapat 2ekor ayam free.thank you ayah yusof sebab bagi kitorang ayam free.sampai 2pulak tu.rezeki,rezeki.dapat makan rendang ayam.yeayea!!!
indahnye syawal~~~

¤ 2 syawal ¤


raya ke-2.ape aku buat?aku teman along pergi umah pakwe die.lame jugak la aku dok lepak sane.pastu aku balik rumah tolong mak.sebab kitorang buat open house.adik aku ajak pakwe die yang dekat shah alam datang.sanggup pulak budak tu datang jauh-jauh semata-mata nak jumpa adik aku.ish3!along pon ajak pakwe die datang rumah aku jugak.pakwe aku?aku masih single and available lagi maa...bia la aku sendiri.lebih bahagia macam ni.hepening rumah aku.ni baju yang mr fazli bagi kat aku.black colour.dah macam pengantin dah.gediks u!!!!hikhikhik..
so good~~~

¤ 1 syawal ¤

salam..hye kawan-kawan.selamat hari raya.selama sebulan berpuasa allah memberi ganjaran hari raya.meriah tak raya tahun ni?hikhikhik.memang bes sangat raya tahun ni.raya petama aku beraya di kampong dengan family.pagi-pagi pegi sembahyang raya.setiap tahun kene pegi.pastu dengar khutbah raya tahun ni sedih sangat-sangat.mak pon sedih jugak.huhu.abis je khutbah salam dengan muslimin kat masjid,then pegi kubur wan dan paksu.tu la rutin setiap kali raya.raya pertama beraya di kampung,lepak-lepak dengan sepupu.
hip hip horayyy~~~

Friday, September 18, 2009

¤ ramadhan berlalu syawal menyinar ¤



selamat hari raya kawan-kawan.maafkan segala salah dan silap aku sepanjang kite kenal.halalkan makan minumku jugak ye sahabat..
jom kita sambut syawal dengan meriah.
bagi yang memandu tu hati-hati ye?ingatlah orang tersayang.

^_^

¤ gift ¤

aku lupa nak update kat blog pasal sumthing.hikhikhik..ade jugak orang nak bagi hadiah kat aku walaupun bukan besday aku.hehehe..hepinyer sayeee.....!!!

thanks utk mr 'S' sebab awak belikan selipar kat saya.sape suruh awak putuskan selipar tengkorak saya kan?saya sayang tau kasut tengkorak tu..huhu..dah takde dah kasut tu kat uptown DANAU KOTA.tapi saya suke jugak selipar tue..tahnks..=>

barang-barang di atas tu pulak thanks to mr fendy sebab belikan aku barang-barang tu semua termasuk baju raya kaler biru.thanks sebab sanggup behabis duit belikan barang untuk i.u macam tahu-tahu je i memang sengkek gile bulan nih.tentang baju raya nanti aku upload bile aku pakai time raya nanti.hehe..
kasut raya aku nih.time kasih ammar sebab awak sanggup bank in kan duit untuk saya beli kasut raya nih.cantik tak?hehe..thanks ammar sebab faham saya,tahu ape yang saya nak...ni sayang awak nih.hehe

last.thanks untuk mr fazli sebab belikan aku baju raya jugak.time kasih faz sebab belikan tim baju raya.nanti tim pakai baju tu pegi opis.ok?hehe...

i'm lovin it~~~

¤ sahur dimana ¤

tinggal lagi 1hari je kite nak sambut hari raya kan?so,aku besahur la kat KFC.dahla time tu hujan pulak kan?huhu...tapikan okey jugak la sahur mamam KFC.dah lame jugak aku tak makan KFC nih..hehe.kekenyangan aku pagi tadi.
alhamdullillah~~~

¤ alamanda ¤


gambar nie masa aku pegi alamanda haritu.aku suka suasana kat alamanda.cam ade privacy skit la.aku pegi alamanda semata-mata nak carik kasut NOSE tu jek.huhu..tapi takde lak kat sane kan?tapi nasib baik aku dah dapat dah kasut tu..
bahagia nyeee~~~

Thursday, September 17, 2009

¤ siap sudeh ¤

tujuan utama aku keluar semalam semata-mata nak carik kasut NOSE nie jek.akhirnye aku jumpe jugak kasut yang aku memang nak.tido lena aku semalam.hahaha..ni kasut raya aku.sebab baju raya aku kaler biru,so aku carik kasut kaler biru jugak.baru la sedondonkan?hehe..


tapikan sepanjang aku berjalan-jalan sekitar KL terutamanya 1UTAMA kan,aku siap besoping-soping lagik u....hehe..tu la barang-barang yang aku beli sepanjang jalan-jalan.pokai aku seh!!!tapi aku memang hepi giler la sebab dapat jugak aku beli kasut cinta pandang pertama aku.hikhikhik...lagipon kaler pebret aku tu..


yaahoooooo,melompat ke bintang~~~

Wednesday, September 16, 2009

¤ searching..... ¤

im still searching for my raya shoes..!!!nak jugak kasut raya warna biru yang ade kat NOSE tu...kite nak jugak3!
SEARCHING AREA LEMBAH KLANG
pavillion ~ takde display
midvalley ~ takde saiz
KLCC ~ takde saiz
alamanda ~ takde display
sunway pyramid ~ takde saiz
1 utama ~ tak pegi lagik!
conclusion = aku takde kasut raya?!!!

TIDAK!!!~~~

¤ frust ¤

aku ade minat sepasang kasut kat NOSE.masa mahal memang aku tak mampu nak beli la.tapi bile dah offer kompem aku nak punya kasut tue.aku dah jatuh cinta pandang pertama dengan kasut tu.tapi kenape takde saiz aku???alahai..kaki saiz standard memang susah la.kaki saiz 5 kalau time offer memang susah nak dpat la.huhu..
NAK JUGAK~~~

Tuesday, September 15, 2009

¤ jalan-jalan cari barang ¤

movie ni aku tengok kt e@curve ngn membe aku.well!!!ak tak suke la ending die..kenape?tu korang kene pegi tengok sendiri.hikhikhik...tapi wife die memang shantek siot....!!!apepon korang enjoy la tengok citer nih.ok?tajuk die MURDERER.baper rantings untuk movie nie???



ni la wayang yang aku tengok selepas cite2 yang dibawah tu..hehe.kelakar tapi tak bes sangat.boleh ke aku nak komen camtu?sukati aku la kan?hehe...tp memang xbes la.sib bek kelakar jek.klu tak kompem tak layan.huhu...lagi ape ye?ha,thanks to mr fendy' sebab belikan aku baju raya.thanks a lot ye u...hikhikhik...thanks pada ammar sebab nak belikan aku kasut raya.tahu-tahu je aku memeng sengkek gile bulan nih.time kasih bebanyak la ye?hanya ALLAH yang dapat membalas kebaikan kalian.
yeaaa...hepi sangat-sangat~~~

imagine THAT

Thursday, September 10, 2009

¤ ye ker??? ¤

Hey Ladies - Rossa

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Memanglah tak semua lelaki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

¤ kenapa=why ¤

sejak 2menjak nie kalau keje pagi jek mesti nak tido kat opis.nape lemah sanagt nih?asik nak tido jek.tido3...keje petang tido,pagi tido.kenapa asik-asik nak tido je nih?mane pergi sume tenaga aku nih?adoyai!!!sejak aku ade banyak masalah ni,aku jadi cepat penat.macam-macam nak pikir.bulan ni nak kate malang,memang tahap ******* tapi nak kate ok cam ***** jugak la...
uwaaaaa...tensennyeeee~~~


sebelum

selepas

Wednesday, September 9, 2009

¤ mari menonton wayang ¤

THE UNBELIEVABLE

THE FINAL DESTINATION

UP

sebab dah lame aku tak tengok wayang,jadi sepanjang minggu lepas aku tengok semua cerita yang kat atas tu.hehe..best jugak la.sebab tu jugak aku tak sempat nak update blog.asik keluar jek.penat la kalau asik keluar jek.badan penat,otak pon boleh jadi biol.hahaha...tapi hari ni hari rabu.tiket wayang murah dowh!!!mungkin hari ni pon aku akan keluar lagi untuk tengok wayang..hikhikhik..citer ape aku nak tengok?see the next update.hehe..
jom tengok wayang~~~

Friday, September 4, 2009

¤ nangis sangat-sangat ¤


selipar kesayanganku dah arwah semalam..dimana..kanku cari ganti,serupa denganmu..sedey nye aku..aku sayang giler tau selipar tengkorak aku ni.memeng sush nak cari dah.dulu aku beli kat UPTOWN DANAU KOTA.sekarang ade lagi ke selipar ni kat sane???!
OH NOOOOO~~~

Thursday, September 3, 2009

¤ september yg ****** ¤

uwaaaaaaaaa~~~
1september yg aku xnk ingt!!!


what the hell~~~