About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, July 26, 2013

14 weeks baby

alhamdullilah ya allah... syukur kepadaMU. hari ni genap kandungan aku 14 minggu. alah masih lagi, sakit kepala dan sakit perut tu memang rasa sampai sekarang. aku memang tak lalu makan sejak aku tahu tahu yang aku ni dah pregnant sampai ke hari ni. tapi yang pelik bin ajaibnya tu mak aku masak laju plak aku makan? hahaha... hari selasa dan rabu haritu aku balik buka puasa kat rumah mak aku. sangat2 membahagiakan dan perut sentiasa kenyang dan disayangi. apa sahaja yang aku nak makan semua mak aku masak dan buat. nak suruh mak mertua? mak mertua tak macam mak sendiri. sangat-sangat lain kot. tapi aku sangat-sangat bersyukur pada ALLAH S.W.T sebab kurniakan aku mak yang sangat baik dan memahami. sepanjang aku pregnant ni mak aku yang tercinta datang KL banyak kali untuk tengok keadaan aku dan masak untuk aku. masa mak aku dapat tahu aku mengandung, mak,along,tok, dan achik datang tengok aku kat KL ni. memang aku rasa sampai kiamat pon aku tak kan jumpa orang yang macam mak aku. SIYES! hanya mak aku,tok,makcik,along,achik dan adik ja yang akan buat apa sahaja untuk aku. walaupon aku dah kahwin tapi susah senang aku memang dengan family aku. sampai aku mati pon aku takkan jumpa orang macam family aku. sebab tu aku sayang sangat-sangat family aku. 


ok.untuk kandungan ke 14 minggu ni memang masih tak sihat sepenuhnya lagi tapi.... dah bertambah baik berbanding yang sebelum ni.hehe... syukur sangat. dapat family yang prihatin memang bagus.tak sabar nak balik raya di kedah. macam-macam nak makan masakan mak dan makcik.nyum3...



No comments: