About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, February 3, 2010

bengang cam akim


tajuk entry takleh blah kan?hahaha...
so en akim AF,dengan ini saye nak gunekan entry ni yang ade nama anda ye?
sebab anda penah nyanyi lagu bengang..
tambahan lak saya memang tengah bengang nih....
nak tahu dengan sape yang saya bengang sangat nih?
dengan c NORZANAH nih la...
puan norzanah,selaku ketua kelas,patutnye,anda kene la setelkan masalah nih dari awal.
jadi,kenape sekarang anda nak lepas tangan?
ini boleh menimbulkan kemarahan kerana kebengangan atas kebengongan anda....
ARGH!!!!entry khas untuk meluahkan rase tak puas ati pade c norzanah nih..
sape nak join?meh2...join my club.ANTI NORZANAH...huahaha

2 comments:

fitria said...

beb,aku nk join gak club nih.. alex ckp kalau dah pening2 sgt nk pilih tool ape nk kritik..kite kritik zana je laa..byk mende nk kritik kat die tu..hehe.. jgn ckp 10 page..aku rase 100page pon lebih2 lg muahahhaa (gelak setan gondol)

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

ye..klu nak critic c zana tu aku blh submit awl g..seblm die mntak g ak dh antar dah asgmnt tu..hahaha..nak bt group anti c zana tu ok x?