About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, February 5, 2010

big bekpes at MCD


pagi-pagi lagi aku dah bekpes kat MCD.
bos aku nampak aku bawak bek plastik MCD.
die kate "wah!tim dah jadi western people.."
apelak?sukati aku la nak bekpes ape pon...kan?
sound cam tak suke bos sendiri jek...hahaha...MEMANG POWN!!!
tapi bos aku ni kekadang baik jugak..kekadang okey jugak..not bad..
bos aku masih bujang.sesape nak ushar line,dipesilakan ye?hehehe..
aku makan BIG BEKPES ni tahan sampai ke malam..
membe aku kua pegi makan pon aku tak pesan..
dah FULL maaaa aku nye tank...nak diet,nak diet,nak diet...

No comments: