About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Saturday, September 1, 2012

ThePoplook Dress

salam uolss....
nampak tak baju kaler merah polkadot tengah-tengah tu?
haaa... baju tu la yang aku beli dari ThePoplook.
esok aku nak pakai. nanti ak snap pic dan upload kat blog key?
baju ni labuh la bagi aku yang kemetot nih. tapi aku pegi potong dan ngam-ngam je dengan aku.
bajet awek cun siott....hahaha...
ha! kalau nek membeli dari ThePoplook ni korang kena cepat sebab item yang dijual cepat sangat sold out.
jadi, cepat-cepat la grab 1 untuk korang sendiri punya.. hikhikhik


pic credit to ThePoplook....





1 comment:

aj said...

Hi sis...kalau nk jual baju ni sy berminat sgt nk beli...
Lama sy cari & very serius buyer..
My email
Ajmahs@yahoo.com