About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, August 31, 2012

IKEA meatballs

salam uolss...
perkara ni dah lama berlaku sebenarnye.
tapi disebabkan oleh hari ni banyak relax, jadi aku pon ade mood nak update blog..
aku nak update semua cerita-cerita yang lepas untuk dikongsi bersama dengan korang semua.
sedap tak tengok pic dibawah?
terliur tak?haha
kalau nak makan boelh pegi kat ikea foodcourt.
tak semestinya kena makan kat sane boleh jugak tapau tapi kena bawak bekas sendiri ye, dan boleh beli meetballs yang beku untuk digoreng....nyum2...!!!




No comments: