About Me

My photo
saya suke diri saye~~~

My Layout Site

Wednesday, March 3, 2010

Calon Doktor

Ada sekumpulan pelajar dari Medical School tahun satu sedang menjalani anatomy class [ilmu urai tubuh] dengan menggunakan tubuh mayat. Mereka berkumpul didepan mayat yang diletakkan diatas meja yang ditutupi selimut putih.

Profesor memulakan kelas dengan berkata dengan lantang Untuk menjadi doktor yang berkualiti kamu mesti mempunyai dua kualiti yang bagus.Yang pertama kamu mesti tidak jijik atau mual dengan apa-apa yang merangkumi tubuh manusia dan selepas profesor itu berkata dia menarik selimut mayat tersebut dan menyumbat jarinya ke dalam punggung mayat tersebut dan menariknya kembali dan terus menghisapnya.

Ok. Semua buat macam saya buat tadi. Semua pelajar terkejut,tergamam,takut semua ade,dan beberapa minit kemudian seorang demi seorang pelajar menyumbat jari mereka dan menghisapnya seperti apa yang profesor mereka lakukan. Setelah semua pelajar selesai.
Profesor memandang semua pelajarnya dan berkata kualiti yang kedua untuk menjadi doktor yang bagus ialah observation [penilikan], saya menyumbat dengan jari tengah saya tadi dan saya menghisap jari telunjuk saya, sekarang belajar untuk memberi perhatian yang lebih!!!

No comments: