About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, March 3, 2010

Cleaner

Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka.


Perkara ini sangat membingungkan para doktor.Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut.Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya.beberapa doktor bersiap sedia untuk mengenal pasti penyebab kepada kematian di katil tersebut.


Seorang pesakit lelaki yang dilengkapi alat bantuan pernafasan sedang tidur di katil misteri tersebut. Masa berputar. Pukul 08:00am.08:30am sehingga jam 9.00 am.tiba-tiba.Pintu bilik ICU itu terbuka.Kemudian masuklah Makcik Bedah. Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci,yang hanya bertugas setiap hari jumaat mendekati katil keramat tersebut dan terus mencabut soket elektrik untuk alat bantuan pernafasan pesakit tersebut dan menggantikannya dengan 'plug vacum cleaner'nya.Doktor-doktor yang memantau terus pengsan apabila melihat kejadian tersebut.

No comments: