About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Tuesday, October 6, 2009

♪second last♪

hari ni dah second last aku pose.tinggal sehari lagi jek.yeaaa!!!dah abis nanti braya lagi la aku.sib bek kuih raya ade lagi.hehe..esok aku tak boleh pose la sebab nak kua ngan tisya.klu aku pose kang mau letih tahap gaban nih.huhu..hari kamis pulak BAC nak buat jamuan raya.tak jadi pose lagi.so,aku sambung pose hari jumaat,hari sabtu aku raya.wah!ini sudah bagus.hari sabtu ni nak ajak kakak pegi mid la.dah lame aku tak kua ngan kakak pegi soping2,makan2.boleh la kitorang makan asam laksa jusco..tak lupe jugak takatao.tak sabarnye nak tunggu hari sabtu.cepat la datang hari sabtu.hehe.nanti nak ajak kakak tengok wayang sekali.dah lame oo kitorang tak lepak same-same.tapi kene balik awal...^_-
happy saturday~~~

No comments: