About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Tuesday, January 26, 2010

i hate HCI


kawan-kawan...betol ke lecturer memainkan peranan penting untuk tentukan student tu minat ke tak subjek tersebut?
aku memang nyampah giler la ngan subjek nih.
SIYES MEMANG AKU MENCI GILER SUBJEK NIH!
dulu aku rase cam minat....
tapi sejak die bagi kuiz ntah pape,asignment pon ntah pape,aku jadi menci.
die kene paham,kitorang part time student,bukan budak full time yang banyak mase tu.
lagi 1,tak sume budak yang amik kos aku tu ade basic IT or COMPUTER nih.
dorang lagi la taktau camne nak wat web,coding sume tu.
senior aku ade cakap,sem 1 mane ade la buat camtu.
SEE??
kenape kitorang kene?ouh....wat to do?
aku masih pening lagi.
asignment 1 alhamdullilah dah antar.
yang ke2 aku taktau la nak buat camne...aku ade tepikir nak buat tentang LRT.
ok tak ek?
maria,ko nak buat tentang ape?

2 comments:

fitria said...

tah la beb..aku masuk kelas tu je downn...huhuhu..camno?? nk buat asgmnt pon mlsss.....xpk pon lg nk wat ape..ko pk kan la tuk aku boley x? :D

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

xpe...
mgu dpn kite bt skali ek asgmnt ke2 tu..
SE cmno?adoila..DR suh ak antar surat lak.aku mne reti karang mengarang nih.batu karang tau la..huhuhu...