About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Friday, January 22, 2010

thanks to ALLAH coz i have maria as my fren

kenape tajuk n3 aku cmtu?

kenape aku nak buat n3 nih?

kenape aku nak publishkan n3 nih?



sebabnye aku besyukur sangat pada ALLAH S.W.T sebab temukan aku dengan maria.kenape?sebab maria tak penah lokek,kedekut dan segalanye.aku jumpe die mase 1st kelas SE.aku tak sangka die ni jenis gile2 cam aku jugak,boleh sekepala ngan aku.die satu kos dan satu U ngan aku.ape yang buat aku terharu,tentang asignment HCI tu.aku taknak buat sebab tak reti.tapi die suh jugak aku buat.antar jugak.die suh aku buat sesame ngan die.die nak tolong aku dan ajar aku.die banyak la edit coding untuk aku.siyes!aku memang bodo giler kot bab2 nak design web nih.dah lame aku tinggal.almost 3years!tapi die pandai la die cakap kalau markah sikit bia 2 2 markah sikit.die cakap lagi...eh,die tep sebebnanye..die tep kalau markah banyak,bia 2 2 markah banyak.semalam aku tido umah maria.sebab nak buatkan asignment tu la.nek tensen aku tau.tapi maria dengan semangat nye tolong aku.aku ingat kate2 ni time aku YM ngan die.korang tak terharu dalam dunia yang penuh penipuaan ni masih ade orang camtu?korang ade kawan camtu tak?sile jangan jeles.hahaha...sebab tu aku harap pesahabatan aku dengan maria diberkati ALLAH dan semoga persahabatan kitorang kekal bukan setakat di dunia je tapi INSYAALLAH sampi di akhirat sane.

2 comments:

fitria said...

beb.. asl wat entry nih..malu la i..ahakss.. dont worry la beb..small matter.. mane aku tau aku tlg la..tp bab2 design gune photoshop mintak maap awl2..i xpndai..hehe.. lgpon mcm ko ckp la..what frens for....

bg aku...

sekali berkawan selamanya kawan..
okehh..mari kite same2 berusehe dpt 4flet...bukan dok umah flet..hehehe

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

xyah la nk malu2..i kan ske update blog hehari.ape i rase,i akan taip di sini.cam luahan ati i larrr..hehe