About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, January 6, 2010

i want the Big Headz

semalam aku pegi guardian membeli barang-barang keperluan yang dah abis.kenape time aku sengkek dan duit gaji hampir habis,macam-macam bende nak abis.kenape?sesape boleh jawabkan?kenape mase aku baru dapat gaji ko tanak abis?ohoo...kempisla beg duitku yang sememangnye tak tebal.huhu...



aku cume nak buat pengumuman sikit ye..kepade sesape yang pegi guardian,dapat beli barang RM15 ke atas akan dapat 1 stamp.sesape yang dapat stamp tu dan tanak gune,boleh bagi kat aku ye?aku memang desperate nak dapatkan Big Headz tu.




aku dah kumpol stamp tu sebanyak 26.aku nak cukupkan sampai 40.plezzz tolong aku cukupkan sampai 40.i wanna,i wanna(sambil nyanyi lagu all american reject)

2 comments:

fitria said...

kalau aku dpt kompem..
kompem aku x bg ko .. hehehe..ade unsur2 dengki di cni

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

ko ade kumpul ke?
klu takde takyanh nak dengki ngan aku.aku dpt je big headz tu aku tayang selama sebulan..haha