About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Tuesday, January 26, 2010

jom g library...

ni sesi belajar beramai-ramai kali ke-2.
tengok,same tak kaler baju aku ngan air tu?
pink + pink = tetibe ade pepel..hmmp??!



ni en aznal atau lebih dikenali ngan panggilan NAN.
die ni bz semedang.
kitorang nak bincang tentang pojek SE pon takleh.huhu
tengok gambar pon tau.masih bekeje lagi kot time nih..haihhh...!!


yang angkat tangan peace tu ialah ALEX(bukan name sebenar).
kat sebelah die maria.
tengah pening ngan karenah alex yang benyak memain.
jangan migrain ye maria....heee

ni aku ngan kak zura.kak zura ni programmer same cam maria jugak
dorang otai ooo bab-bab programming nih...
terase cam aku ni taktau papelak..huhu



tengok la programmer buat keje...
opss....time ni kat library UTM tengah buat asignment HCI tu la..
balik tu memang tido lewat.
bile la nak abis sem 1 nie???






2 comments:

fitria said...

wah rajinnyee akak kite p library :P

meh nk review gak ckit psl budak2 tu erk..hehe nk tumpang gak tu..

si baju pepel + pink = minah kecoh..xpenah dok diam n xreti dok diam..mbr yg sgt memahami mbr nye yg sentiase kekeringan kedit ;)

alex bukan nama sbnr = kalau die xmkn ubat matured mmg die akan jd tingtong tp kalau mkn ubat matured die tu kalah abg sulung aku ke'matured'an die tu.. :D

nan = skema dan kepale bengong.. cam nk usha minah baju pepel + pink tu..ahakss...

zura = minah yg suke gelak..bile tnye die ape2..mst die akan jwp dgn gelakan + senyuman dlu.. so nice..

minah baju itam + tudung itam tu = sgt hepi sbb dpt kawan dgn minah pepelPink, alexBukanNamaSbnr,nanSiGilaKeje dan zuraSiSenyum..

cheersss...

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

wah...complete ek ko sttory?
pasni aku nak masuk kan CLGK,abg ensem,wan n yang seangkatan dengan nye...hehehe...