About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, January 6, 2010

rabu-6januari2010

Kawaii Kao Ani From Freeglitters.com



pagi-pagi lagi aku dah update blog aku nih.kenape?sebab ari ni mood aku sedikit spoil.pagi tadi punye la awal aku bangun tau.kol 6,semase orang azan subuh aku dah bangun.pastu aku buat rutin cam biase la bile keje pagi kan?semalam dah la aku tido lewat.sebab aku tak boleh tido tau.huhu...pastu aku pon tak tau camne boleh tejage awal.tapi bagus la.supaya aku tak kelam kabut nak pegi keje.aku kua umah sebelom pukul7.aku tunggu public transpot sebab nak datang keje.tetiba aku rase rugi giler takde lesen dan takde transpot.kebetulan aku pakai heel yang kaler silver setinggi 41/2 inchi kan,so aku decide taknak nek bas.sebab kalau nek bas,nak jalan g opis g,oh!kesian kaki ku.mau aku jatuh tejelepok cam nangka busuk.euu...so aku pon nak nek teksi la.tetapi,aku cukup bengang dengan pemandu teksi nih.kalau dah ade penumpang,ko tak payah la nyalakan lampu kat atas teksi ko tu.nyusahkan orang jek.masa aku dapat tahan teksi,aku bagi kat sorang akak ni nak antar anak die g skolah.takpe.aku tak kisah beralah ngn bebudak yang nak pegi skolah.di ulangi bebudak yang nak pegi skolah dan pkai uniform skolah k?bukan budak skolah yang behuha dan tak pakai baju sekolah.lagi 1,aku pelik tau ngan pekeje yang nek bas berebut ngan budak skolah.ko pikir la,budak tu nak g skolah.kan masuk awal?ko betolak ansur la sikit,bebudak tu nak g menuntut ilmu,bejihad di jalan ALLAH.jadi,bagi dorang nek bas lu.sebab aku nek bas dengan bebudak skolah rendah kan.so,aku cam kesian la ngan budak dajah 1,dajah 2.dah la rendah,cute lak tu.so,tolak ansur sikit.bebudak tu bukan pakai ruang yang banyak pon dalam bas tuh.pastu aku masih jadi mak pacak menunggu teksi hampir sejam baru aku dapat teksi yang baru.thank god!aku sampai opis lagi 5minit kol8.sib bek aku tak telewat untuk masuk keje.padahal nek teksi dalam 5minit jek kene sampai 6hinggit.mahal gile.opis aku dekat je ngan umah kan,jadi aku rase memang tak bebaloi datang keje nek teksi.kalu nek bas,singgit jek.teksi 6kali ganda dari bas.huh!aku tanak nek teksi dah dan aku tanak pakai heels datang opis.heels yang tinggi la.hee..

okie dokie..
sekian luahan aku pade pagi yang pansssss nih.

2 comments:

fitria said...

beb..sabar2.. so moral of d story.. g keje pkai slipa jamban sudeyy mcm aku nih..hehhehe..

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

ye..mmg aku nak pkai selipar jek pasni.xkosa aku nak pkai heels lagik.huhu...kecelakaan dh menmpa aku...huhu.nnti ak upload kt blog nih..