About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Wednesday, January 6, 2010

study group~saje nak jeleskan maria

motip aku buat entry nih saje nak jeleskan maria.wuahaha..maria,ko jeles tak?sape soh tanak join...lalala...layankan je sume pic di bawah okie?



serabut cam kepalaku...


ni la kak an yang anjurkan study group nih...


ini adalah kak zura yang bek ati sebab die tumpangkan aku pegi kelas,bawak aku untuk study sekali.oh kak zura,jasamu tetap tim kenang.thanks akak sebab banyak mebantu tim..sobsobsob...


so,maria...ko jeles tak?haha..untuk pengetahuan sume,maria ni bespren aku kat UTM selen kak zura.maria ni tingtong cam aku jugak.well,aku hepi kawan ngan maria dan kak zura sebab dorang memahami aku bile aku lost dalam kelas,bile aku tak paham dan nak memain.dorang memang besh.sape nak melawat blog c maria boleh la klik kat buah limau tu... blog maria




7 comments:

fitria said...

hahaha..aku x jelesss ok..sbb aku mmg malas nk blaja..korang blaja la..nnt quiz n test aku copy paste je balik jawapan korang erk..hehe

well..aku mmg dilahirkan tingtong begini..kalau x tingtong xbleh jd kawan aku ok...muahaha..tp xsetingtong alex ok...ahakss

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

kenape name alex msti ade nih?
musyhkil aku..
korang cekendel ek?haha

fitria said...

wahh perangkap dowh... diam2 sudeyy.. kang sume tau kitorang cekendel.. hehheeh..

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

jgn dilayan sangat alex yang tintong tu.nnti ko jadi tingtong tahap kritikal kang...sape nk nolong eh?

maria fitria said...

dah camne aku nk wat beb.. dah bomoh kite tu menjadi dah kat cni alex tu.. tgl kat si GK je blom lg.. next plz..hehehe

maria fitria said...

owh beb...lupe plak aku nk ckp td.. yg ayat nih

".well,aku hepi kawan ngan maria dan kak zura sebab dorang memahami aku bile aku lost dalam kelas,bile aku tak paham dan nak memain.dorang memang besh."

ayat yg memahami bile ko lost tu mcm tuk zura je.. n bile ko nk memain tu mcm sesuai dgn aku..hehe..aku ni kan pelajar yg "baek".. :p

.::ħέÃď ĝİŘŁ::. said...

GK padehal?die dah rtak emial aku dah.aku pon dh mlas mau email dgn die.malu oo..blushing2.huhu