About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Sunday, November 22, 2009

▪TMpoint▪

ni time aku balik dari keje pagi.aku blah balik awal time ni semata2 nak pegi tmpoint.padahal esok aku cuti,blh jek g tmpoint.tp aku tanak!hahaha..ni la TMpoint menara...

tengok,sunyi sepi je kan tmpoint nih.aku segan jugak nak amik gamba pade awalnye.tapi bile dipikirkan balik,ade aku kesah???aku bukan buat salah pon.lalala..nak publish kat blog jek.hahaha.tapi servis die ok la.takde la lambat sangat.

kat situ la aku beratur nak amik borang nak isi untuk apply streamyx dan line tepon sekali.hikhikhik....aku cam penat jugak la time ni.baru berangan nak tengok wayang.tapi malas dowhhhhh....tido lagi baekk!


dah siap amik borang meh le kite balik.lalala

jom streamyx!!! ~~~

No comments: