About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Sunday, November 22, 2009

▪soping kat roxy lagi▪

soping,soping dan soping lagi.haishhh!penat la.duit pon banyak habis.kali ni masuk ROXY lak.nak tahu ape yang ade dalam beg tu?
check it out--->
aku beli lanyard ni 4 my sister.harga die?RM30++..mahal sehh..!


saje aku kaburkan gambo nih.hehe..aku renmbat jugak.aku tengok sekali je dah bekenan.teros aku rembat tanpa perlu pikir banyak kali lagi.NEW ARRIVAL...
















ni la handbag ROXY aku yang baru.tengah keje pon nak upload pic lagi.esok aku nak tambah en3 lagik.hailaaa.....


tu dia harga beg tangan yang aku beli tu.tapi apekan daya,along aku dah rembat lak.die tengok bekenan teros beliau merembatnye dariku.uwaaaaa....

ROXY = NAK LAGI ~~~




No comments: