About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Thursday, November 5, 2009

▪big apple vs a&w▪

bejalan2 di 1 utama ape yang aku buat?tak lari dari makan.ibarat cam dalam program jalan-jalan cari makan dah.berat badan aku pon dah naik sekarang nih.cit!cit dan cit lagi.big apple sedap la.cam dunkin donuts jugak.time kua dengan shafinas,tisya dan kakak.aku cuti time ni tapi petang tu nak g tengok konsert ALL AMERICAN REJECT.

tisya belanje nih..hehe

ni donuts yang kitorang pilih.nyum2..nyumito..

donut rambut curl kaler coklat.tak sedap langsung

welcome to A&W

nak lagi...=p

my pren

romantiknye sahabatku..lalala

kenyang alhamdullilah....=)

rezeki banyak di bumi tuhan ni ~~~

No comments: