About Me

My photo
saya suke diri saye~~~
There was an error in this gadget

My Layout Site

Tuesday, November 10, 2009

▪novel kembalikan cintaku▪


dulu ye,aku minat sanagt novel tulisan NORHAYATI BERAHIM ni.tapi sejak aku tengok care tulis die same jek,tak bekembang,aku tros tak minat.kalau tak minat nape aku displaykan kat blog aku?ha...ni cite die...kakak yang beli novel nih.aku bosan aku bace la.cam aku kate,tak bekembang.jalan cite lebih kurang.menci la aku menci!!!setakat buat cite pegi oversea,name tempat kat oversea,aku pon tau.tengok GOOGLE MAPS sudeh!yang penting jalan cite tu.kembangkan.dah macam cikgu BM dah aku nih.hailaaa....ni nak kene belajar bace novel english nih.yaks!!!itu aku...hahaha



0 ratings ~~~

No comments: